Planet VR er taget af plakaten. Men der er stadig adgang til Platform

Clara Buschs soloudstilling "Softness and Its Bodies" kan opleves frem til og med 2. oktober

Vores hyldest til VR mediet er kommet til en ende. For denne gang i hvert fald!
Tak til alle der kiggede forbi "Planet VR" og tak til de mange involverede, der stod bag værkerne "Skammekrogen” (2014), "We Are at Home” (2021) og "Fukushima: The Home That Once Was" (2022).

Der skal også lyde en tak til filmmagasinet EKKO, der var forbi udstillingen i anmelderøjemed. Læs om deres oplevelser med VR-briller på lige her.

Udstillingen "Softness and Its Bodies" af Clara Busch kan stadig opleves. Den piller vi først ned 2. oktober. Clara Buschs udstilling er en del af vores koncept Platform, der er et udstillingsrum helliget unge kunstnere og kuratorer. Der er fri entré til Platform. Læs mere om formatet her.

Bemærk at indgangen til Nikolaj Kunsthal midlertidigt er flyttet til bagsiden af huset. Det betyder at der er indgang fra den side af Nikolaj Plads, hvor legepladsen ligger. Denne foranstaltning skyldes ombygning af kunsthallens foyer- og caféområde.

Fra og med fredag d. 16. september er det igen muligt at bruge vores hovedindgang!
Fra kl. 16:00 fejrer vi åbningen af hele tre nye udstillinger og ved samme lejlighed kan vi ligeledes give vores gæster adgang til en markant opgradering af vores foyer- og caféområde skabt af MEE Studio.