Kokken Eva Hurtigkarl og kimchi-mesteren Kala ser rødt

Torsdag d. 25. april forvandles Nikolaj Kunsthal til en sanselig totaloplevelse centreret omkring en langbordsmiddag udelukkende med rød mad på menuen.
Fotograf
PR foto

Kokken Eva Hurtigkarl og kimchi-mesteren Kala ser rødt, når de sammen nysgerrigt undersøger og udfolder mødet mellem koreansk og dansk madkultur - udelukkende med rød mad på menuen!

Torsdag d. 25. april forvandles Nikolaj Kunsthal til en sanselig totaloplevelse centreret omkring en langbordsmiddag – udelukkende med rød mad på menuen! Kokken Eva Hurtigkarl og kimchi-mesteren Kala ser rødt, når de sammen nysgerrigt undersøger og udfolder mødet mellem koreansk og dansk madkultur. Kala har siden hun flyttede til Danmark arbejdet på at lave kimchi af danske ingredienser, og sammen med Eva Hurtigkarl vil de lade farven rød være en styrende disposition for en unik middagsoplevelse i det højloftede Nedre Galleri. Eva Hurtigkarl uddyber:  '

”Rød er farven på kimchi, jordbær med fløde og det danske flag. Siden jeg så Sophie Calles billedserie 'The Chromatic Diet' har jeg eksperimenteret med menuer, der tager udgangspunkt i en bestemt farve.” 

Resultatet af den røde langbordsmiddag udspiller sig midt i Nedre Galleri, der aktuelt danner rammerne om udstillingen Super High End Underground. Adgang til udstillingen er inkluderet i billetten. 

Find billetter her