Er du den nye kommunikationspraktikant i Nikolaj Kunsthal?

Nikolaj Kunsthal har opslået en ny praktikstilling. Der er deadline 14. december. Kig med herunder

Nikolaj Kunsthal søger en praktikant, der i foråret 2024 har lyst til at arbejde med PR, kommunikation, markedsføring og sociale medier. Vi tilbyder alsidige og udfordrende opgaver i et kreativt miljø, der holder til i den gamle Sankt Nikolaj Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet.    

Som kommunikationspraktikant i Nikolaj Kunsthal bliver du involveret i både drifts- og udviklingsopgaver, og vi gør os umage med at tilrettelægge et forløb med systematisk sparring og feedback. Vi gør en dyd ud af, at praktikanten skal føle sig som en ligeværdig del af organisationen. Vi deler derfor glædeligt ud af vores viden, erfaring og netværk, men lytter også nysgerrigt til alt det, du som praktikant bringer med til bordet. Praktik er i vores optik et gensidigt lærings- og udviklingsforløb.    

Som kommunikationspraktikant i Nikolaj Kunsthal vil du bl.a. blive involveret i opgaver som:   

  • Vedligeholdelse af website   
  • Udvikling af SoMe-strategier og content plan   
  • Servicering af presse og partnere   
  • Diverse tekstproduktioner   
  • Udvikling og produktion af kreativt indhold til sociale medier   
  • Eksekvering af kampagner   
  • Input til udvikling af kommunikationsstrategier    
  • Publikumsanalyser   

   
Måske studerer du kommunikation på Roskilde Universitet? Eller kommunikation & IT på Københavns Universitet? Ja, eller er i gang med en helt tredje relevant uddannelse, der har fokus på digital kommunikation, retorik, marketing eller andre beslægtede discipliner.       

Praktikperioden starter som udgangspunkt primo februar. Det specifikke starttidspunkt er dog til forhandling. Vi har gensidigt bedst erfaring med praktikperioder på min. tre måneder (fuldtid), men perioden må meget gerne være endnu længere, evt. mere med færre dage pr. uge. 

Praktikken er ulønnet.

Hvis du har spørgsmål til opslaget her, så skriv til PR- og kommunikationsansvarlig Thomas Borre på thomas.alstrup.borre@kk.dk.   

Send en kort motiveret ansøgning (inkl. cv på max 1 side) senest torsdag d. 14. december til thomas.alstrup.borre@kk.dk

Om Nikolaj Kunsthal       
Nikolaj Kunsthal præsenterer især dansk samtidskunst i unikke historiske omgivelser midt i København. Kunsthallen er beliggende i den gamle Sankt Nikolaj Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Den smukke arkitektur indgår i samspil med skiftende udstillinger, senest af bl.a. Shane Brox, Radar Contemporary, Ditte Ejlerskov og Nikoline Liv Andersen. Nikolaj Kunsthal har sit fokus på Københavns samtidskunstscene og er optaget af kunstmøder på tværs af genrer, medier og formater. Kunsthallen præsenterer også løbende koncerter, performances, omvisninger, middage, talks og ikke mindst udstillingsrummet Platform, der kom til i februar 2022

Fotograf
Mads Holm