Er du den nye kommunikationspraktikant i Nikolaj Kunsthal?

Efterår 2024. Nikolaj Kunsthal har opslået en ny praktikstilling. Der er deadline 27. maj. Kig med herunder

Er du den nye kommunikationspraktikant i Nikolaj Kunsthal?     
Nikolaj Kunsthal søger en praktikant, der i efteråret 2024 har lyst til at arbejde med PR, kommunikation og markedsføring. Vi tilbyder alsidige og udfordrende opgaver i et kreativt miljø, der holder til i den gamle Sankt Nikolaj Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet.     

Som kommunikationspraktikant i Nikolaj Kunsthal bliver du involveret i både drifts- og udviklingsopgaver, og vi gør os umage med at tilrettelægge et forløb med systematisk sparring og feedback. Vi gør en dyd ud af, at praktikanten skal føle sig om en ligeværdig del af organisationen. Vi deler derfor glædeligt ud af vores viden, erfaring og netværk, men lytter også nysgerrigt til alt det, du som praktikant bringer med til bordet. Praktik er i vores optik et gensidigt lærings- og udviklingsforløb.     
    
Som kommunikationspraktikant i Nikolaj Kunsthal vil du bl.a. blive involveret i opgaver som:    

  • Udvikling og eksekvering af SoMe-strategier og content plan    
  • Servicering af presse og partnere    
  • Diverse tekstproduktioner    
  • Udvikling og produktion af kreativt indhold til sociale medier    
  • Eksekvering af kampagner     
  • Publikumsanalyser    
  • Vedligeholdelse af website  
  • Eventkommunikation 

Måske studerer du kommunikation på Roskilde Universitet? Eller kommunikation & IT på Københavns Universitet? Ja, eller er i gang med en helt tredje relevant uddannelse, der har fokus på digital kommunikation, retorik, marketing eller andre beslægtede discipliner.        

Der er ansøgningsfrist mandag d. 27. maj. Praktikperioden starter som udgangspunkt primo september. Det specifikke starttidspunkt er dog til forhandling. Vi har gensidigt bedst erfaring med praktikperioder på min. tre måneder (fuldtid), men perioden må meget gerne være endnu længere, evt. mere med færre dage pr. uge. Hvis du har spørgsmål til opslaget her, så kontakt PR- og kommunikationsansvarlig Thomas Borre på mail eller telefon 26397403. Ansøgningen skal sendes på mail til Thomas Borre.

Praktikken er ulønnet. 

Om Nikolaj Kunsthal        
Nikolaj Kunsthal præsenterer især dansk samtidskunst i unikke historiske omgivelser midt i København. Kunsthallen er beliggende i den gamle Sankt Nikolaj Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Den smukke arkitektur indgår i samspil med skiftende udstillinger, senest af bl.a. Shane Brox, Radar Contemporary, Ditte Ejlerskov og Nikoline Liv Andersen. Nikolaj Kunsthal har sit fokus på Københavns samtidskunstscene og er optaget af kunstmøder på tværs af genrer, medier og formater. Kunsthallen præsenterer også løbende koncerter, performances, middage, talks og ikke mindst projektrummet Platform, der kom til i februar 2022. 

Nikolaj Kunsthal inviterer alle til at udforske Københavns livlige kunstscene i en af ​​byens mest historiske bygninger. Vores udstillings- og eventsprogram har fokus på kunstens stemmer og originalitet. Vi ser os selv som et inkluderende mødested, der omfavner de mangfoldige talenter, der kendetegner byens kreative scene.
Helene Nyborg Bay
Kunstnerisk leder