I Am Sorry, This Space Is Reserved

Gruppeudstillingen "I Am Sorry, This Space Is Reserved" præsenterer en række værker af danske og internationale billedkunstnere, som repræsenterer forskellige kroppe og identiteter, som et indspark til debatten om det normative vs. det ikke-normative

Gruppeudstillingen "I Am Sorry, This Space Is Reserved" er et indspark i debatten om det normative vs. det ikke-normative i et samfund, som er indrettet efter majoriteten og kun har ganske lidt fokus på tilgængelighed og accept af mennesker og kroppe, som er anderledes end de fleste. 

Udstillingen åbner et rum for debat, refleksion og perception vedrørende et meget aktuelt, men underbelyst emne. I udstillingen "I Am Sorry, This Space Is Reserved" har hovedparten af kunstnerne et handicap, som enten er medfødt eller er kommet senere i livet. 

Udstillingen er kurateret i samarbejde med kunstneren Kristina Steinbock.  

Eksempler på medvirkende kunstnere: Joseph Grigely (US), Estela Lapponi (BR), Kristina Steinbock (DK), Luna Scales (DK), Maiken Bent (DK), Emilie L. Gossiaux (US), Corban Walker (IRL), Robert Andy Coombs (US), Jesse Darling (UK) og Maria Koshenkova (RU). 
 
Med forbehold for ændringer. 

Der afholdes fernisering torsdag d. 29 august. 

Hvor: Nedre Galleri og Mellemtrinnet 
Hvornår: 30. august 2024 – 19. januar 2025 

Emilie L. Gossiaux, Golden Dog Collar, 2022
Robert Andy Coombs, Cripfag