Vi bygger nye udstillinger og holder derfor lukket frem til 9. feb.

Glæd dig til at opleve nye udstillinger af Rune Bering (Øvre Galleri) og Grüner & Vogelius i samarbejde med Emil Busch Madsen (Platform). Hertil kommer gruppeudstillingen Super High End Underground (Nedre Galleri). Der er fælles fernisering d. 9. februar

Her i Nikolaj Kunsthal er vi nu i fuld gang med at forberede tre helt nye udstillinger. Derfor holder vi lukket i perioden fra tirsdag d. 23. januar til og med fredag d. 9. februar. Fra kl. 16:00 samme dag inviterer vi til fernisering - kig med under Events her på siden.  

Når vi åbner igen, kan du se frem til at opleve følgende tre udstillinger:  

Super High End Underground er titlen på en kommende gruppeudstilling, der i Nedre Galleri stiller skarpt på mødet mellem kunst og mode i et forsøg på at afdække æstetiske tendenser og aktivistiske bevægelser, der snor sig på tværs af de to domæner. Udstillingen tæller bidrag fra bl.a. Ava Samii (billedet), Johan Bech Jespersen & Miriam Kongstad, Rasmus Myrup, Louise Lyngh Bjerregaard, Andreas Emenius & Henrik Vibskov, Hannah Toticki, Noah Umur Kanber og Lise Haller Baggesen.   

Rune Bering indtager Øvre Galleri med skulpturelle kobbervævede fiskeruser og en stedsspecifik tilgang til kunsthallens fortid som de søfarendes kirke. Med fiskeindustrien som en tematisk ramme og kritisk analogi undersøger Rune Bering gennem en række nye værker cyklussen mellem destruktion, død og genfødsel. 

Sidst, men ikke mindst kan man kan man opleve Grüner & Vogelius indtage udstillingsrummet Platform med en undersøgelse af de æstetiske, mytologiske og usynlige historiske forbindelser mellem Nikolaj Kunsthals fortid som kirke og nutid som kunsthal. 

På gensyn i Nikolaj Kunsthal fredag d. 9. februar kl. 16:00-19:00!