Vi bygger nye udstillinger og holder derfor lukket frem til 7. sep.

Glæd dig til at opleve nye udstillinger af Shane Brox og Samara Sallam i samarbejde med Kate Sterchi (Platform). Hertil kommer gruppeudstillingen "Kunstnernes København". Der er fælles fernisering d. 7. september

Her i Nikolaj Kunsthal er vi nu i fuld gang med at forberede tre helt nye udstillinger. Derfor holder vi lukket i perioden fra tirsdag d. 1. august til og med torsdag d. 7. september. Fra kl. 16:00 samme dag inviterer vi til fernisering - kig med under Events her på siden.  

Når vi åbner igen, kan du se frem til at opleve følgende tre udstillinger:  

Shane Brox: Beauty in the Beast

Øvre Galleri i Nikolaj Kunsthal forvandles i efteråret til et sanseligt univers befolket med farvestrålende Soft Sculptures. Bag udstillingen "Beauty in the Beast" står Shane Brox, der hylder den frisættende kreativitet og det indre barn i os alle.

Læs mere her

Kunstnernes København

"Kunstnernes København" er titlen på en gruppeudstilling, der i Nedre Galleri zoomer ind på fremstillinger af byen oplevet gennem kunstnerøjne. Udstillingen finder sted i anledning af World Capital of Architecture og tæller bidrag fra bl.a. Molly Haslund, Asmund Havsteen-Mikkelsen, Skjold Rambow, SUPERFLEX, Uffe Isolotto og Sahar Jamili.

Læs mere her

Samara Sallam & Kate Sterchi: Sacred Internet in Climatime

Bag tilblivelsen af Platform-udstillingen "Sacred Internet in Climatime" findes en historie om to kvinder, der adskilt af Atlanterhavet, indgår i en både personlig og kunstnerisk ordudveksling og erindringsinteraktion.

Læs mere her

På gensyn torsdag d. 7. september fra kl. 16:00!