Udstillingen "Interference" findes nu også i både video- og bogformat

Vi har føjet nye formidlingsdimensioner til vores aktuelle Art-and-Science udstilling, der undersøger kunstens og videnskabens gensidigt berigede egenskaber

Vores aktuelle udstilling "Interference" er netop udkommet i bogform i samarbejde med Forlaget Aftryk og designet af Nicolai Bejder Studio. Bogen er skrevet som en dialog imellem astrofysiker Jo Verwohlt og kunsthistoriker Rie Linnea Lindgren-Olsen.

Intentionen med bogen er at den kan være med til at skabe dialog og nysgerrighed omkring mødet mellem videnskab og kunst - og inspirere til flere tværfaglige samarbejder mellem fagdiscipliner. 

Bogen kan købes i Nikolaj Kunsthals butik og online hos Forlaget Aftryk

I samarbejde med instruktør Alexander Saul og filmfotograf Jonatan Mose har vi desuden lave en lille video, der både i levende billeder og lyd introducerer udstillingen og dens placering i krydsfeltet mellem kunst og naturvidenskab. Du kan se videoen her

Udstillingen "Interference" kan opleves i Nikolaj Kunsthals Nedre Galleri frem til og med søndag d. 7. maj. Der er fri entré til Finissage torsdag d. 4. maj fra kl. 16:00-18:00.