Omvisninger, foredrag og paneldebat

Vi har føjet en række nye aktiviteter til eventkalender. Få overblikket lige her.
Kathrine Ærtebjerg, En sky er en pige er en dreng er en kat, Installation View
Fotograf
David Stjernholm

Vi har opdateret arrangementkalenderen, der i den kommende tid bl.a. byder på omvisninger, paneldebat og foredrag med relation til vores nyligt åbnede udstillinger.

26. september 
I samarbejde med Dansk Døves Landsforbund (DDL) tilbyder vi i anledning af Den Internationale Døveuge en tegnsprogstolket omvisning i den aktuelle udstillingen I'm Sorry, This Space Is Reserved, der beskæftiger sig med visuelle fortællinger om den funktionsnedsatte krop. Omvisningen foregår med Kristina Steinbock som kompetent guide. Hun ledsages af en tegnsprogstolk, som er støttet af DDL. 

Læs mere om arrangementet - og find din billet her

10. oktober 
Mød den Platform-aktuelle kunstner Emilie Imán og kurator Anouska Kobus i en uformel samtale, der udfolder og udvider nogle af tematikkerne i deres fælles udstilling "Forgetting, Realising, Forgetting". Fri entré og prisvenlig bar. 

Læs mere om eventet her

11. oktober 
I forbindelse med Kulturnatten 2024 i Nikolaj Kunsthal kan du se frem til at opleve et helt nyt værk af lyskunster Arthur van der Zaag, der fremhæver Nikolaj Kunsthals arkitektur og bygningens karakteristiske kirketårn. Hertil kommer en duoperformance af den alsidige og eksperimenterende musiker CTM (Cæcilie Trier) og danser/performer Skjold Rambow. 

Læs mere om eventet her

Corban Walker, I'm Sorry, This Space Is Reserved, Installation View
Fotograf
Mads Holm

23. oktober 
I anledning af udstillingen "I’m Sorry, This Space Is Reserved" inviterer Nikolaj Kunsthal og festivalen Don’t Fear the Weird til en samtale om kunsten som katalysator for en fri og ligeværdig samtale om psykisk lidelse og funktionsnedsat krop. I selskab med bl.a. Kristina Steinbock (kunstner/kurator), Frederik Rørmann (kunsthistoriker/kurator) og Dy Knudsen (EN AF OS- ambassadør/ kunstner). 

Læs mere om arrangementet - og find din billet her

29. oktober + 23. november 
Grundet den store efterspørgsel har vi føjet et par ekstra Kathrine Ærtebjerg omvisningsdatoer til kalenderen. Tag med kunstneren på omvisning i hendes aktuelle udstilling "En sky er en pige er en dreng er en kat", der udfolder sanselige og farverige refleksioner over identitet, køn og eksistens. 

Læs mere om omvisningerne - og find din billet her

17. januar 
Ovartaci – overtossen fra Risskov. Foredrag af Anne Valbjørn Odgaard. I forbindelse med “En sky er en pige er en dreng er en kat” kan man opleve Kathrine Ærtebjergs kunst flankeret af værker af den afdøde åndsfælle og kunstnerkollega Ovartaci. Kom med når vi zoomer ind på fortællinger om Ovartacis forunderlige liv. 

Læs mere om eventet - og find din billet her

Hertil kommer ugentlige tårnture under overskriften ’On Top of the World’. Frem til og med efterårsferie er det muligt at opleve København i 35 meters højde. Kom med en tur op i det gamle kirketårn, hvorfra man panoramisk kan nyde hele byen. Fra udkigsposten i tårnet kan man lade sig betage af en fantastisk udsigt over hele København. Læs mere om tårnture her

Udsigt fra Nikolaj Tårn
Fotograf
Mads Holm