Introduktion til Shane Brox' udstilling for børn - og deres voksne

Gå på ledsaget opdagelse i udstillingen ”Beauty in the Beast”, der hylder den frisættende kreativitet og det indre, uspolerede barn i os alle

Børn (6-12 år) og deres voksne har i efterårsferien mulighed for at gå på ledsaget opdagelse i Shane Brox’ udstilling ”Beauty in the Beast”, der hylder den frisættende kreativitet og det indre, uspolerede barn i os alle

Introduktionen til Shane Brox’ udstilling ”Beauty in the Beast” lægger vægt på, at børn og voksne sammen ser, sanser og taler om kunstværkerne og udstillingens tematikker. Hertil kommer et par tegneøvelser undervejs og afslutningsvis en fælles meditation i udstillingen, der har en unik lydside skabt af sound healer og komponist Andreas Hüttel.

Introduktion finder sted tirsdag d. 17. og torsdag d. 19. oktober. Begge dage fra kl. 11:00 og ca. en time frem. 

Billetten koster 60 kr. pr. deltager – uanset om du er barn eller voksen! Billetten giver også adgang til Nikolaj Kunsthals øvrige udstillinger (normalpris 95 kr.). Find din billet her.

Omvisningerne for børn og deres voksne varetages af Rie Linnea Lindgren-Olsen, som også er underviser i forbindelse med de skoleundervisningsforløb, der aktuelt udbydes i Nikolaj Kunsthal. 

 

Vær tror mod dig selv. Vis hvem du er

Shane Brox’ udstilling i Nikolaj Kunsthal udfolder et legende og undersøgende univers befolket med farvestrålende skum- og tekstilfigurer. 

Med udstillingen vil Shane Brox gerne inspirere os til at være tro mod os selv og turde vise, hvem vi er. For Shane Brox handler det om at øve sig i at vedstå og fejre det, der findes indeni – når vi har modet til at slippe det ud.