Vi bygger nye udstillinger og holder derfor lukket fra 9. maj til 25. maj

Glæd dig til at opleve helt nye udstillinger af Mikkel Carl og Tova Mozard. Udstillingsrummet Platform indtages af Laurits Gulløv og Rebekka Elisabeth Anker-Møller. Der er fernisering torsdag d. 25. maj kl. 16:00

Her i Nikolaj Kunsthal er vi i fuld gang med at forberede de sidste detaljer i forbindelse med de næstkommende nye udstillinger. Derfor holder vi lukket i perioden fra tirsdag d. 9. maj til og med torsdag d. 25. maj kl. 16:00, hvor vi inviterer til fernisering - kig med under Events.  

Når vi åbner igen, kan du se frem til at opleve følgende tre udstillinger:  

Mikkel Carl - Truth Is Like Poetry (Nedre Galleri) 

I slutningen af maj indtager kunstneren Mikkel Carl Nikolaj Kunsthal med udstillingen "Truth Is Like Poetry", der er en totalinstallation i det højloftede Nedre Galleri. En spektakulær og langsomt roterende spejlskive minder os om, at alt ikke nødvendigvis er, hvad det ser ud til at være.

Mikkel Carl, der er uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi og desuden har en BA i idéhistorie, er optaget af materialitet, tegn og skala. Hans værkpraksis er som regel stedspecifik. Eller stedssensitiv som han selv kalder det.



Læs mere om udstillingen her 



Tova Mozard – ILOVERUSS (Øvre Galleri)

Med baggrund i Hollywoods filmindustri og underholdningskultur undersøger den svenske billedkunstner Tova Mozard - med sårbart antrit - hvad der sker, når kameraerne slukker, forestillingen ophører, og vi er overladt til at skabe vores egne liv i stedet for at lade os indhylle i fiktionens verden.

Tova Mozards udstilling udfolder sig i Nikolaj Kunsthals Øvre Galleri og Tårngalleri. Det er hendes første større soloudstilling i København. Tova Mozards værker reflekterer hendes søgen efter en dybere mening med livet i et samfund, hvor selvforglemmelse og forbrug dominerer hverdagen. 



Læs mere om udstillingen her 

Laurits Gulløv & Rebekka Elisabeth Anker-Møller - Wholes (Platform)

Som en del af Platform præsenterer Nikolaj Kunsthal udstillingen "Wholes" skabt af billedkunstner Laurits Malthe Gulløv i samarbejde med kurator Rebekka Elisabeth Anker-Møller. Udstillingen beskæftiger sig overordnet med forholdet mellem isolation og sammenhæng gennem forestillingen om udstillingsvæggene som en tynd membran mellem to forskellige rumlige logikker. 



Læs mere om udstillingen her   

Læs mere om konceptet Platform her.



På gensyn i Nikolaj Kunsthal – fra torsdag d. 25. maj kl. 16:00!

Tova Mozard
Fotograf
PR
Rebekka Elisabeth Anker-Møller
Fotograf
Jenny Sundby
Laurits Malthe Gulløv
Fotograf
Marie Louise Taarnskov
Mikkel Carl
Fotograf
Lasse Rønne