Slutspurt: Kom med, når vi fejrer afslutningen på vores aktuelle udstillinger

Det er ved at være sidste chance for at opleve udstillingerne ”DRIFT”, ”Tech-High!”, ”CryptoPong” og ”Between Walls”. Kom med til finissage 19. januar. Fri entré

Der er altid noget både vemodigt og opløftende over at skulle tage afsked med udstillinger. Vemodigt fordi både vores gæster - og ikke mindst os der arbejder i Nikolaj Kunsthal - har opbygget helt særlige relationer til værkerne og kunstnerne bag. Men samtidig opløftende fordi afslutninger også samtidig er begyndelsen på nye udstillingseventyr (vores 2023- udstillingsprogram kan du apropos læse mere om her).  

Torsdag d. 19. januar kl. 16-18 vil vi sætte slutspurtsfokus på udstillingerne ”DRIFT” (Thorbjørn Lausten), ”Tech-High!” (Anna Ørberg), ”CryptoPong” (Radar Contemporary) og ”Between Walls” (Astrid Sonne x Ilethia Sharp). De tre førstnævnte har kunnet opleves i Nikolaj Kunsthal siden efteråret 2022. Sidstnævnte er en del af vores koncept Platform, der årligt præsenterer seks udstillinger med nye unge kunstnere og kuratorer. 

Det er gratis at deltage i tidsrummet kl. 16-18. I vores nye bar byder vi på vin, øl, bobler og vand til rimelige priser – og en del af de involverede kunstnere og kuratorer vil også være til stede under finissagen.

Ovenfornævnte udstillinger afinstalleres, når vi lukker Nikolaj Kunsthal søndag d. 22. januar kl. 17. I perioden herefter bygger vi nye udstillinger, som vi er klar til at præsentere 9. februar fra kl. 16. Mere herom senere. 

Anna Ørberg, Tech-High!, Nikolaj Kunsthal 17. september 2022 til 22. januar 2023
Fotograf
Mads Holm
Radar Contemporary, CryptoPong, Nikolaj Kunsthal 17. september 2022 til 22. januar 2023
Fotograf
Mads Holm
Thorbjørn Lausten, DRIFT, Nikolaj Kunsthal 17. september 2022 til 22. januar 2023
Fotograf
Mads Holm
Astrid Sonne, Platform, Nikolaj Kunsthal 10. december 2022 til 22. januar 2023
Fotograf
Mads Holm