Platform 2023

Vores nye udstillingsrum Platform har snart eksisteret i et år. Vi ser frem til den kommende sæson. Kig med på næste års Platform-program lige her

Det er knap et år siden vi åbnede vores nye udstillingsrum Platform, der er helliget udstillinger af nye talentfulde kunstnere og kuratorer. Det har været en spændende og lærerig rejse indtil videre - og vi glæder os meget til at tage hul på Platform År 2, der byder på nye stærke kunstner- og kuratorkombinationer.  

Platform 2023
I det kommende kalenderår kan vores gæster se frem til at opleve Toke Højby Lorentzen & Marie Vinther, Laurits Gulløv & Rebekka Elisabeth Anker-Møller, Samara Sallam & Fafaya Mogensen, Lydia Östberg Diakité & Awa Konaté og Emilie Alstrup & Anna Bak. 

Vi åbner den nye Platform-sæson med kunstner Lina Hashim og kurator Anne Zychalak Stolten, som kan opleves i årets første kvartal. Lina Hashim, der bl.a. er optaget af misrepræsentation af kvindelige kunstnere med muslimsk kulturbaggrund på den danske kunstscene, udstiller i perioden 10.februar - 26.mars. Vi fejrer åbningen med en fernisering 10. februar. Mere herom senere.  
 
Uvildig komité sikrer armslængdeprincip  
Bag Platforms årlige program står en komité bestående af fire kunstprofessionelle aktører fra det københavnske kunstmiljø. De skal med deres respektive erfaring og indsigt sikre en skarp og fremadskuende udvælgelse af Platforms program - helt frem til og med 2024.  Komitéen består af Lotte Løvholm (kurator, redaktør, skribent), Christopher Sand-Iversen (kunsthistoriker, skribent og med-leder af SixtyEight Art Institute), Anders Kjær Rasmussen (kulturformidler) og Natalia Gutman (kurator og kunsthistoriker). 

Konceptet Platform er blevet til med generøs støtte fra Det Obelske Familiefond. Læs mere om Platform lige her  

Der er fri adgang til udstillingsrummet Platform tirsdag til søndag. Se vores åbningstider i bunden af siden her. 

Platform 2023

I 2023 kan du se frem til at opleve følgende kunstner- og kuratorkonstellationer:

10.februar - 26.mars
Lina Hashim x Anne Zychalak Stolten

1.april - 7.maj
Toke Højby Lorentzen x Marie Vinther

26.maj -  30. juli
Laurits Gulløv x Rebekka Elisabeth Anker-Møller 

8.september - 15.oktober
Samara Sallam 

27.oktober - 3.december
Lydia Östberg Diakité x Awa Konaté

15.december - 21. januar 2024
Emilie Alstrup x Anna Bak 

Kunstner Lina Hashim
Kurator Anne Zychalak