Lydrejse i Shane Brox’ udstilling

Smid dig på yogamåtten og lad dig rive med på en meditativ lydrejse i Shane Brox’ udstilling ”Beauty in the Beast”. Seancen er faciliteret af sound healer og komponist Andreas Hüttel og foregår hhv. 31. oktober, 22. november og 19. december

Smid dig på yogamåtten og tag med på en meditativ lydrejse i Shane Brox’ aktuelle udstilling ”Beauty in the Beast”, der handler om frisættelse og afmontering af frygt og angst gennem kontroltab

På tre datoer hen over efteråret og vinteren er det muligt – midt i Shane Brox’ udstilling – at lade sig rive med på en lydrejse faciliteret af sound healer og komponist Andreas Hüttel, der står bag det lydspor, der er skabt specifikt til udstillingen ”Beauty in the Beast”.

Lydrejser er en transformativ form for lydterapi, der er designet til at fremkalde levende, mentale landskaber, der kan støtte os i udforskningen af vores indre universer og hjælpe os med at transformere følelser, tankemønstre og perspektiver, der ikke længere tjener os.

Lydrejsen guides af Andreas Hüttel, der er uddannet i musikvidenskab fra Københavns Universitet og arbejder som musiker, komponist og lydterapeut. Hans arbejde med lyd lever i spændingsfeltet mellem musik, videnskab og teknologi og de antikke visdomsskoler og bærer altid intentionen om at skabe forandringer i bevidstheden hos lytteren.

Læs meget mere om lydrejserne i Shane Brox' udstilling lige her - inkl. link til billetsalg

Fotograf
Adam Jandrup