Kom til fredagsbar og oplev forbudt kunst og kultur

Der er poesi og kunstnerisk frihed på skemaet fredag d. 31. maj, hvor Nikolaj Kunsthal åbner dørene til Art Bar - DISRUPT! Her kan publikum opleve kunstnere, der har sat livet på spil ved at insistere på retten til at udtrykke sig. Fri entré

Oplev stemmer fra Palæstina, Egypten, Bangladesh, Syrien, Iran, Angola og Danmark, når Nikolaj Kunsthal slår dørene op til fredagsbar den 31. maj 2024 kl. 18.00-22.00.

Gennem performances, koncert og poesioplæsninger, der sætter fokus på rettigheder og ytringsfrihed, vil kunstnerne udfordre ensidige fortællinger om magt og storhed.

Art Bar – DISRUPT! er en del af programmet for ’FORBUDT KULTUR’, som arrangeres i forbindelse med, at København er værtsby for ICORNs generalforsamling. 

ICORN er en uafhængig organisation, der har fokus på at tilbyder omsorg og beskyttelse til kunstnere i landflygtighed. ICORN er optaget af at fremme ytringsfrihed, demokrati og international solidaritet.

ART BAR – DISRUPT! er et samarbejde mellem Københavns Kommune, International Cities of Refuge Network (ICORN), Nordisk Kulturfonds Globus Initiativ, Art Matter Festival og Nikolaj Kunsthal.

Dyk ned i aftenens mangfoldige program her

Ramy Essams musik førte til, at han blev en af hovedpersonerne på Tahrir-pladsen i Kairo under den egyptiske revolution i foråret 2011. Sangen "Irhal" ("Leave") blev kåret til den 3. mest verdensforandrende sang i historien af Time Out
Fotograf
PR foto
Aaiún Nin er en angolansk digter, mixed media kunstner og aktivist. Gennem deres arbejde udforsker og konfronterer de spørgsmål om race, køn og seksuel diskrimination samt LGBT+-erfaring
Fotograf
PR foto