Kom an! Vi er tilbage efter lockdown og opbygning af nye udstillinger

Vi har glædet os meget længe til at byde alle vores mange gæster velkommen tilbage i Nikolaj Kunsthal

Vi åbner sæsonen med en omfattende soloudstilling af Ditte Ejlerskov. Med udstillingen The Cult of Oxytocin er Ejlerskov optaget af balancen mellem signalstofferne adrenalin og oxytocin, der henholdsvis repræsenterer en energisk præstationstilstand og en harmonisk lykketilstand. Udstillingens værker kan opleves som en modvægt til det medie- og præstationssamfund, vi alle er en del af, og som er blevet forstærket i forbindelse med de sidste års nedlukninger forårsaget af COVID-19.

Udover The Cult of Oxytocin kan man også opleve premiere på vores nye udstillingsrum Platform. Med støtte fra Det Obelske Familiefond - og assistance fra en ekstern fagkomité - skal Platform være et udstillingsrum dedikeret til fremtidens samtidskunst. Kunstner Ditte Marie Frost og kurator Mai Dengsøe er de første navne i en række udstillinger, der kan opleves i frem til 2024.

Der er fernisering på begge udstillinger fredag d. 11. februar fra kl. 16-19 (fri entré). 

Du kan læse meget mere om vores udstillinger på siden her ligesom du hele tiden kan holde dig opdateret i vores event-kalender.

Vores åbningstider er tirsdag-fredag kl. 11-18. Onsdag er der fri entré. Lørdag og søndag holder vi åbent fra kl. 11-17.

Velkommen tilbage!