Smag Kunsten * Kasper Hesselbjerg – Idiot-Monster Lunch

FÅ BILLETTER kan købes i døren (først-til-mølle princippet).

Formatet Smag Kunsten lever videre under dette års Art Week-festival. Denne gang med arrangementet Idiot-Monster Lunch af billedkunstner Kasper Hesselbjerg, der bl.a. byder på spiselige skulpturer og performative elementer.

Kasper Hesselbjergs intention med Idiot-Monster Lunch er at sætte fokus på, hvordan vi gennem mad, madvaner og kulinariske praksisser etablerer en forbindelse og et forhold til omverdenen.

Temaet for frokosten, der byder på både genkendelige og monstrøse retter, er forestillinger om fremtiden. Hvad sætter rammen for, hvilke fremtider vi kan forestille os? Og hvordan kan vi forandre os selv og vores forhold til omverdenen?
Frokosten foregår i Nikolaj Kunsthals Nedre Galleri, der – med sine 12 meter til loftet – i samme periode viser Mikkel Carls udstilling "Truth is like Poetry".

Følg begivenhedens Facebook event

Bemærk at der er et begrænset antal billetter. stor tak til Wolt og AI ROBOT TECH APS

Stor tak til Wolt og AI ROBOT TECH APS. 

Da formatet Smag Kunsten er en performativ begivenhed med en på forhånd fastlagt menu, er det desværre ikke muligt at justere serveringerne ift. allergier, vegetariske præferencer eller lignende.

 

Fotograf
PR foto

Kontakt

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K
Del med