Manna x Nikolaj Kunsthal - Langbordsmiddag og Intimkoncert (FRAADS + Helena Gao)

Oplev stemningsfuld kurateret langbordsmiddag og intimkoncerter med FRAADS (Stripped Down) og Helena Gao d. 12. maj 2022 i Nedre Galleri

Nikolaj Kunsthal og Manna byder velkommen til en unik aften med fællesspisning og artister i intime koncert-setup. Det hele foregår midt i kunsthallens Nedre Galleri, hvor der er 12 meter til loftet. 

Langbordsmiddagen bliver denne aften serveret af en af byens bedste thairestauranter Ranee’s i samarbejde med Rouge Oysters.

Ranee's har ligget på Blågårds Plads siden 2007, og her serverer chefkok Ranee et bredt udvalg af autentiske thairetter inspireret af sin opvækst i det nordøstlige Thailand. Udover at være en neighbourhood klassiker er Ranee’s også kendt for at stå bag Københavns bedste og mest autentiske thai-måltid. Restauranten har desuden også været fremhævet i en række udenlandske medier, fx The New York Times og The Guardian. Til Manna x Nikolaj Kunsthal i maj vil Ranee’s lave en helt særlig menu, der er sammensat specielt til lejligheden. 

Rouge Oysters vil sørge for passende vine, der kan nydes sammen med maden. Vi glæder os til at fortælle jer mere om aftenens mad og vin senere. 

Efter middagen præsenterer vi intimkoncerter med FRAADS og Helena Gao i Nikolaj Kunsthals unikke rammer. 

Følg begivenhedens Facebook event 

Billetter

Middag + koncerter koster 450 kr. 
Koncertbilletter koster pr. stk. 170 kr.

Tidsplan

Langbordsmiddag:
Døre åbner: 17.30 
Middag starter ca. kl. 18.00   
Middag slutter ca. kl. 20.00 
Show: 21.00

Koncerter: 
Døre åbner: 20.00 
Show: 21.00  

Himmelske føde

Navnet manna stammer fra biblen og refererer til den ’himmelske føde’. Til arrangementet i Nikolaj Kunsthal d. 12. maj vil der være langbordsmiddag lavet af Ranee’s og Rouge Oysters. Langbordsmiddagen foregår inden koncerterne. Der kan købes to billettyper:

  1. Middag inkl. koncerter
  2. Koncerter 

  

Kontakt

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K
Del med