Nye undervisningsdatoer i Shane Brox-udstillingen i december og januar

Grundet den store interesse har vi åbnet op for nye datoer i forbindelse med vores undervisningsforløb, der tager afsæt i Shane Brox’ udstilling “Beauty in the Beast”. Find booking-link i teksten nedenfor

OBS: Alle de gratis Åben-Skole undervisningsforløb er revet væk. 

Det er stadig muligt at købe et undervisningsmodul. Prisen er 750 kr. Kig med nedenfor. 

Med udgangspunkt i Shane Brox’ udstilling "Beauty in the Beast" vil vi i undervisningsforløbet arbejde med at skabe et trygt rum, hvor eleverne skal opleve kunst med afsæt i det sanselige og deres kropslige erfaringer.

Elevernes forestillinger om verden, kunst, kreativitet og dem selv vil vi sammen udforske. Brox’ totalinstallatoriske univers sender eleverne på en ukendt rejse, hvor det er okay at smide sit beskyttende, usynlige skjold for at begive sig ind imellem abstrakte skulpturer, der minder om væsner fra andre verdener. Eller måske minder de om noget fra vores indre fantasi?

Eleverne får lov til at undersøge, bruge deres frie fantasi og stille spørgsmål til det, de ser, og hvad udstillingen rummer. Totaloplevelsen fuldendes af et tilhørende lydværk af komponist Andreas Hüttel, som har komponeret specifikt til udstillingen.

Undervisningsforløbet indledes med dialogbaseret omvisning i udstillingen, hvor vi sammen ser, sanser og taler om kunsten. Efterfølgende forsætter vi med øvelser, hvor eleverne - med de erfaringer de har gjort sig i udstillingen - får rig mulighed for at udfolde deres evner og bruge deres fantasi gennem bl.a. en fælles, meditativ rejse og forskellige tegneøvelser, hvor vi arbejder med skjoldet som udgangspunkt og greb.  

Forløbet findes i to versioner tilpasset læringsmål og alder i henholdsvis 4.-6. klasse og 7.-10. klasse. 

Undervisningen varetages af vores erfarne undervisere Janne Malmros og Rie Linnea Lindgren-Olsen, som også har stået for at udvikle forløbene.

 

BOOK DIN TID HER
 

Periode:   
18. september – 30. november 
 
Målgruppe: (mellemtrin, udskoling)  
4.-6. klasse   
7.-10. klasse  

Fag:  
Billedkunst, Dansk, Håndværk og Design 

Pris: 
750 kr. (der har været stor rift om pladserne, hvorfor der desværre ikke er flere Åben Skole-forløb tilbage)

Max. deltagere: 
28 elever. 
 
Hold øje med siden her eller abonner på vores undervisningsnyhedsbrev ved at klikke her.

Fotograf
Lis Kasper

Spørgsmål vedrørende undervisning

Hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning i Nikolaj Kunsthal kan de rettes til Camilla Lund Rasmussen på mail bookingnikolajkunsthal@kff.kk.dk eller telefonnummer 2422 6884. 

Telefontid: tirsdag, torsdag og fredag kl. 11-17.