NY DATO tilføjet * Lydrejse i Shane Brox’ udstilling i selskab med Andreas Hüttel

Smid dig på yogamåtten, og tag med på en meditativ lydrejse i Shane Brox’ aktuelle udstilling ”Beauty in the Beast”, der handler om frisættelse og afmontering af frygt og angst gennem kontroltab

Hen over efteråret og vinteren er det muligt – midt i Shane Brox’ udstilling – at lade sig rive med på en lydrejse faciliteret af sound healer og komponist Andreas Hüttel, der står bag det lydspor, der er skabt specifikt til udstillingen ”Beauty in the Beast”.

Lydrejser er en transformativ form for lydterapi, der er designet til at fremkalde levende, mentale landskaber, der kan støtte os i udforskningen af vores indre universer og hjælpe os med at transformere følelser, tankemønstre og perspektiver, der ikke længere tjener os.

Oplevelsen er guidet af talrige lyde, alle med varierende frekvenser og vibrationer, der kan føre dig ind i en tilstand af total afslapning, hvor healing og forbindelse til en højere bevidsthed kan finde sted.

Lydrejsen guides af Andreas Hüttel, der er uddannet i musikvidenskab fra Københavns Universitet og arbejder som musiker, komponist og lydterapeut. Hans arbejde med lyd lever i spændingsfeltet mellem musik, videnskab og teknologi og de antikke visdomsskoler og bærer altid intentionen om at skabe forandringer i bevidstheden hos lytteren.

Læs mere om Andreas Hüttel og lydrejser her.  

Det praktiske:
Nikolaj Kunsthal stiller yogamåtter til rådighed. For nogle deltagere er tæppe og pude en attraktiv opgradering. Dette skal i så fald selv medbringes.  

Datoer:

  • Tirsdag d. 31. oktober kl. 18:30-20:30 (UDSOLGT)
  • Onsdag d. 22. november kl. 18:30-20:30 (UDSOLGT)
  • Tirsdag d. 19. december kl. 18:30-20:30 (UDSOLGT)
  • Tirsdag d. 16. december kl. 18:30-20:30 (NY DATO - EKSTRA BILLETTER)
  • Onsdag d. 17. januar kl. 18:30-20:30 (UDSOLGT)

Pris:
200 kr.

Begrænset kapacitet.

Følg begivenheden på Facebook

Om udstillingen “Beauty in the Beast”

Ved at nægte at lade sig styre af frygt og ved at give afkald på kontrol lægger Brox i udstillingen “Beauty in the Beast” op til emancipation – og at man i denne frisættelse opdager nye, genuine sider af sig selv. På den måde handler “Beauty in the Beast” om det autentiske som værdi og repræsenterer aspekter af det at være menneske, hvad enten det er legende, skræmmende, glædeligt, uhyggeligt, grimt eller smukt. Udstillingen italesætter dermed styrken i modet til at være sig selv på trods af betinget opdragelse, andres forventninger og egne forestillinger, også selvom det indebærer at turde være ærlig og vise ens sårbarhed.

Lydsiden i Shane Brox’ udstilling er komponeret særligt til “Beauty in the Beast” af Andreas Hüttel. Lydværket er inddelt i seks sekvenser, som tilsammen varer cirka 40 minutter. Grundtonen i hver sekvens er en af de seks oprindelige frekvenser i solfeggio-skalaen, en musikalsk skala fra gammel tid som tilskrives forskellige sundhedsfremmende egenskaber. For eksempel menes solfeggio-frekvensen på 528 Hz at kunne reducere stress ved at fjerne kortisol i blodet og dermed øge kroppens energiniveau.

Læs mere om Shane Brox’ udstilling.

Fotograf
Adam Jandrup
Fotograf
Adam Jandrup

Kontakt

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K
Del med