Smag kunsten: Augusta Sørensen

Har du nogensinde kogt et æg på intuition? Glem tiden, mærk dig selv og lær at stole på dit indre ur, når Augusta Sørensen kærligt guider dig gennem intuitiv æggekogning. Her serveres blødkogte æg krydret med intuition, improvisation og tilstedeværelse

Her skabes ritualer mellem gæster, tiden opleves taktilt igennem vævede stoffer og broderede tekstiler og dine sanser vækkes til live. I Sørensens værker, mærker, hører og smager publikum på den kollektive urfortælling om maden, det at fortære livets kerne, nemlig ægget. Fortalt af en karakter der oftest overses i nutidens gastronomiske verden - kvinden

Her bydes på en skræddersyet performance for 25 ægge-glade gæster, en rejse ind i ægget, hvor tiden står stille

Arrangementet er en del af Art Week 2021

Mange tak til Søtoftes Jordbrug og Gårdsmejeri for generøs levering af æg

Contact

Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Plads 10

1067 København K
Share with